Ti korte politiske budskaber

Min tilgang til politik er simpel: Jeg ønsker at lave politiske løsninger, der giver mening for din og min hverdag. Her er ti vigtige emner, som jeg bruger tid på i mit arbejde i Folketinget.

Jeg er en kæmpe kriger for det frie valg. Det er helt grundlæggende – uanset om vi taler om valg af en folkeskole eller privatskole, frit valg af gymnasium eller frit valg i ældreplejen. Helt konkret kæmper jeg for at de unge ikke skal tvinges på et gymnasium, de ikke selv har valgt.

Som retsordfører arbejder jeg, for at du kan føle dig tryg, uanset om du sender barn ud i trafikken, din teenager i byen en fredag aften eller din mor med S-toget. Der skal være flere betjente, større fokus på at opklare indbrud, og så skal der slås hårdt og hurtigt ned på kriminalitet.

Jeg kæmper for et bedre sundhedsvæsen med behandlingsgaranti og et styrket akutbredskab på 112 og 1813 med kortere svartid. Vi skal have nem og hurtig adgang til kræftpakker og specialiseret behandling og en langsigtet plan for at rette op på psykiatrien. 

Jeg synes, du skal have lov til at beholde flere af de penge, du tjener. Helt konkret arbejder jeg for at sænke skatten på arbejde, arv, bil og bolig.

Vores ældrepleje skal være i verdensklasse. Som ældre skal vi have den hjælp og pleje, der er behov for, og der skal være et reelt frit valg af plejehjem, hjemmehjælp, mad og fritidsliv.

Jeg synes, det danske samfund er for detailreguleret og for bureaukratisk. Der er for mange afgifter og unødvendige regler, der gør det svært for virksomhederne at drive en sund forretning og er for indviklet for os helt almindelige mennesker at finde rundt i.

De private arbejdspladser skal fylde mere end de offentlige, og vi politikere skal have respekt for skatteborgernes penge og anvise, hvor pengene skal komme fra, inden vi bruger dem. Der skal være en sund offentlig økonomi, og det kræver, at vi laver reformer, der løser manglen på arbejdskraft.

Danmark er førende inden for vind og solenergi. Vi skal gå forrest i at skabe bæredygtige og grønne løsninger og udbygge vores grønne energiproduktion. Vi skal passe på vores natur og vores drikkevand og give en bedre klode videre til næste generation.

Familierne skal have frihed til at indrette hverdagen bedst muligt. Vi skal være ambitiøse på børnenes vegne og turde stille krav, og skolerne skal have fokus på faglighed, dannelse og god trivsel. Graden af inklusion er for høj, og det lider de sårbare børn under. Derfor skal vi give børn med særlige behov en særlig støtte.

Og så mener jeg, at udlændinge skal lære tale dansk og forsørge sig selv, og at de kriminelle udlændinge, som ikke overholder loven, skal udvises.