Tryghed for boligejere

For de fleste af os er familien og boligen vores trygge base og rammen om vores hverdag og liv. Derfor har det en rigtig stor betydning, at vi kender de udgifter, der er ved at have en bolig, så vi har råd til at blive boende i det hjem, vi har købt og betalt. Boligskatterne udgør en særlig udfordring, fordi de rammer ekstremt hårdt og koncentreret i bestemte geografiske områder. Det mener jeg er helt urimeligt.

Vores hjem skal ikke være et lukrativt skatteobjekt for staten. Derfor kæmper jeg hårdt for at skabe bedre forhold og mere tryghed for boligejerne. Jeg ønsker at lette boligskatterne – både grundskylden og ejendomsværdiskatten. Boligskatterne er urimeligt høje, og for nogle af os kan det betyde, at vi er nødt til at sælge vores bolig, eksempelvis når vi trækker os tilbage fra arbejdsmarkedet.

Dertil kommer, at de stigende energipriser også rammer boligejerne hårdt. Jeg kæmper for at lette skatterne, så det bliver nemmere at betale regningerne. Der skal være forudsigelighed og tryghed om vores bolig.