Her står jeg politisk

Når du støtter mig, støtter du en politiker, der har en holdning til stort set alt. Det betyder ikke, at jeg ved alt, og det vil jeg hellere sige end at komme med et papegøjesvar. Mine holdninger er præget af min opvækst, mine uddannelser, min erhvervserfaring og min hverdag som travlt familiemenneske. Min tilgang til politik er simpel: Jeg ønsker at lave gode borgerlige løsninger, der giver mening for din og min hverdag.

Jeg synes, det danske samfund er for detailreguleret og for bureaukratisk. Der er for mange afgifter og unødvendige regler, der gør det svært for virksomhederne at drive en sund forretning og er indviklet for os helt almindelige mennesker at finde rundt i.

Jeg kæmper for et samfund, hvor de private arbejdspladser fylder mere end de offentlige. Hvor vi går forrest i at skabe bæredygtige og grønne løsninger, og hvor vi politikere anviser, hvor pengene skal komme fra og har respekt for skatteborgernes penge. Og så bekæmper jeg boligskat, arveskat og topskat.

Jeg kæmper for et samfund, hvor det frie valg er helt grundlæggende uanset om vi taler om valg af en folkeskole eller privatskole, frit valg til at vælge gymnasium eller frit valg i ældreplejen.

Jeg kæmper for et velfungerende sundhedsvæsen med behandlingsgaranti, og med nem og hurtig adgang til kræftpakker og specialiseret behandling.

Og så kæmper jeg for, at du kan føle dig tryg, uanset om du sender dit yngre barn ud i trafikken eller dit lidt ældre barn i byen en fredag aften. Og for at du kan føle dig sikker i dit eget hjem, og ikke er bekymret, hvis din ældre mor eller far skal gå hjem fra stationen en sen aften.

Du kan læse mere nedenfor, hvor jeg uddyber mine tanker om en bedre hverdag for dig og mig.