Tryghed i din hverdag

Jeg kæmper for:

  • Større fokus på at opklare indbrud
  • Flere betjente lokalt og i bybilledet
  • At vi slår hårdt og hurtigt ned på kriminalitet
  • At kommunerne kan få et kommunalt vagtværn, så du kan føle dig tryg på gaden

Mange af os oplever utryghed på grund af indbrud, tyveri, overfald, salg af narko, vanvidskørsel og bandekriminalitet. Det skal vi bekæmpe og slå hårdt ned på. Du skal føle dig tryg, uanset om du sender dit yngre barn ud i trafikken, dit ældre barn i byen en fredag eller din ældre mor med S-toget. Kort sagt skal Københavns omegn være et trygt sted at bo og færdes – uanset alder.

Der skal slås hårdt og hurtigt ned på kriminalitet. Det kræver, at politiet er til stede, hvor kriminaliteten sker. Som retsordfører arbejder jeg for et styrket lokalt politi og at uddanne flere politibetjente. Jeg står altid på offerets side og kæmper for at gøre livet tryggere for os helt almindelige danskere – og hårdere for de kriminelle.

Der er rigtig mange indbrud i vores område. Det skaber stor utryghed for den enkelte og for lokalsamfundet. Vi skal sikre, at hjemmet kan være familiens trygge base. Tyvene skal presses, stresses og jages, og politiet skal have meget større fokus på at opklare indbrud. Vi skal med ro i maven kunne rejse en uge på ferie uden at gå at frygte for at komme hjem til et hus, der er vendt på hovedet af en østeuropæisk indbrudsbande. Kommunerne skal have mulighed for at skabe mere tryghed ved at have kommunale tryghedsvagter. Vagterne skal være synlige i gadebilledet, skabe tryghed og rykke hurtigt ud til indbrud.

Vores retspolitik skal gå på to ben. Jeg arbejder for højere straffe til de kriminelle og bedre vilkår for ofrene. Kriminelle skal føle en klar og mærkbar konsekvens, når de gang på gang overtræder loven. Derfor skal straffen for kriminalitet være høj, og der skal afsones hurtigt.

Vi skal som samfund være langt bedre til at gribe hurtigere ind og forebygge, at unge mennesker kommer ind i en kriminel løbebane. Og vi skal tage bedre hånd om ofrene, eksempelvis efter en voldsepisode eller voldtægt.